jún
29

Azt már írtam, hogy nagyszerű előnye a Xocai Csokinak a magas antioxidáns tartalma.

Azoknak, akik nem nézték meg az Élet elixírje 1 és az Élet elixírje 2 kisfilmet, azoknak néhány mondatban leírnám miért fontos a magas antioxidáns tartalom.

Hallottál már a szabad gyökökről?

A szabad gyökök oxidáns molekulák. Vagyis olyan nagy reakcióképességű rövid életű molekulák, melyek a szervezet bármely anyagában (zsírok, fehérjék, DNS) képesek kárt tenni. Reaktív részecskék, melyek másik elektron után kutatnak, hogy új párt hozzanak létre.

Károsító hatásukat azzal fejtik ki, hogy testünk ép sejtjeiből is képesek elvonni a keresett elektront, így roncsolják a sejtfalat, gyorsítják a sejtek öregedését.

A szabad gyökök magas számát - a gyorsabb öregedésen túl - több mint 200 betegség kialakulásával hozzák összefüggésbe az orvosok. Ezek közt találhatóak a szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, valamint a rák is.

És hogy mi a megoldás?

A szabad gyökök megkötése antioxidánsokkal! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyascsokival.blog.hu/api/trackback/id/tr171212068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása