jún
27

Nem csak fogyni akarok! Egészségesen akarok fogyni! Ezért nem tartom jónak az egyoldalú fogyókúrákat, mint például a káposztaleves fogyókúra.

Próbáltad már egy álló héten át ugyanazt az ételt enni?

Olyan mértékű undort lehet kapni attól az ételtől amit folyamatosan fogyasztasz, hogy évekig nem leszel képes ránézni. És ezt bizony tapasztalatból írom.

Az én kiegyensúlyozottságomhoz hozzá tartozik az is hogy édességet eszem. Tudom hogy vannak édesítőszerek, sőt használni is szoktam. A párom ugyanis cukorbeteg, az ő süteményeit édesítőszerrel készítem.

Az antioxidáns csokoládé azonban még a diabetikus csokoládákon is túltesz azzal a tulajdonságával, hogy nem tartalmaz sem finomított cukrot, sem édesítőszert.

Legfőbb előnye pedig a magas antioxidáns tartalma!

Az antioxidáns csokoládé kifejlesztői előzőleg hagyományos diabetikus csokoládé gyártásával és forgalmazásával értek el olyan piaci sikereket, melyekkel megalapozták az antioxidáns csokoládé kifejlesztésének, és gyártásának alapjait. Cégük a Pure Delite INC. néven vált ismertté.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyascsokival.blog.hu/api/trackback/id/tr951212033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása